راهنمای خرید انواع سمپاش
انواع سمپاش دستی تلمبه ای و نیز موتوری شامل کدام مدل ها هستند؟ تلمبه ای بودن سمپاش یعنی کاربر باید دستی عملیات تلمبه زدن را انجام دهد تا سم از داخل مخزن به خارج پاشیده شود.
انواع مدل از سمپاش دستی تلمبه ای وجود دارد.
- مدل های ۰٫۵ لیتری تا ۲ لیتری که مخصوص استفاده در منازل و گلخانه ها است.
- انواع تلمبه ای ۵ لیتری
- سمپاش دستی تلمبه ای ۸ لیتری
- سمپاش دستی ۱۰ لیتری
- همچنین ظرفیت های ۱۵، ۱۸ و ۲۰ لیتری هم دارند.
⇠ در مورد راهنمای خرید هر کالایی همچون سمپاش مشاوره کردن بهترین راه انتخاب درست می باشد.
⇠ همانطور که در بالا گفته شد، انواع ظرفیت از سمپاش ها وجود دارد، و طبیعی است که ظرفیت های کم برای مصارف حرفه ای به کار گرفته نمی شود.
⇠ نکته دوم دیگر این است که قیمت دستگاه متناسب با نیاز شما و بودجه تان باشد که برای قیمت انواع سمپاش در ادامه مطالبی را بیان خواهیم کرد.
⇠ اما اغلب سمپاش دستی تلمبه ای را برای کاربرد های کم می خرند. زیرا به هر حال خستگی حین کار به دلیل دستی بودن دستگاه بیشتر است و مساحت های زیاد را نمی توان از این مدل سمپاش، استفاده کرد و سمپاشی نمود.
⇠ اگر سمپاش شارژی خریداری کنید، انواع چرخدار و بدون چرخ آن در فروشگاه ها وجود دارد.
⇠ همچنین حتی با خراب شدن باتری با وجودی که باتری هایشان در بازار در دسترس هستند، می توانید از حالت دستی آن ها استفاده کنید. البته در مدل های دو کاره. نمونه های تک کاره شان هم تنها شارژی بوده و تلمبه ای دستی کار نمی کنند.
⇠ اگر باغ و یا مزرعه شما در مسیر صعب العبور باشد، انواع سمپاش زنبه ای کارآمد ترین نوع سمپاش ها هستند.
⇠ این مدل ها با قدرت موتور های مختلف و امکان نصب مخزن با ظرفیت متفاوت عرضه می شوند.
⇠ همان طور که می بینید در خرید سمپاش مناسب انواع شرایط را باید در نظر گرفت و گاهاً بسیار تخصصی می باشد. پس مشاوره های رایگان مراکز معتبر و تخصصی را از دست ندهید.
.
کار با سمپاش
⇠ آماده سازى سمپاش:
ابتدا پمپ را از روى سمپاش درآورید. شیلنگ، پیچ و مهره را باز کنید. سپس هر چه در تانک سمپاش باقى مانده، خالى کنید و چند بار آن را با آب بشویید. سپس دوباره پمپ و قسمتهاى دیگر را در جاى خود بر روى سمپاش نصب کنید. از قرارگرفتن مناسب شیلنگ، لانس و نازل اطمینان پیدا کنید. همچنین پیچ و مهره را به خوبى سفت کنید.
⇠ پرنمودن سمپاش با آب
وقتى اطمینان پیدا کردید که قسمتهاى مختلف سمپاشى را خوب به هم وصل کردهاید، صافى موجود بر روى سوراخ ورودى آب را از نظر سالمبودن بازرسى کنید. سپس سه چهارم حجم تانک را از آب تمیز و صاف پر کنید.
⇠ پوشیدن روپوش ایمنى:
براى رعایت ایمنى، شما باید ابتدا روپوش و شلوار یکسره خود را بپوشید. سپس از کفشها و دستکشهاى مربوط به این کار استفاده کنید. پس از آن که ماسک سالم را روى دهان و بینى قرار دادید، از کلاه و عینک مخصوص سمپاشى هم استفاده کنید.
⇠ آب تمیز و شفاف بمقدار کافى براى پرکردن تانک سمپاشى
⇠ تنظیم فشار داخل سمپاش
براى تنظیم فشار داخل تانک، سعى کنید با ضربههاى یکنواخت و پىدرپى به تلمبه، فشار داخل سمپاش را بیشتر کنید. در هنگام تنظیم فشار، سوراخها و درزهاى مربوطه را بازرسى کنید تا از نشت نداشتن آنها اطمینان پیدا کنید.
⇠ به دوش کشیدن سمپاش
بندهاى چرمى حمایل سمپاش را ببندید. سپس سمپاش را به راحتى روى دوش خود قرار بدهید و آن را به اندازه مناسب براى خود سفت کنید.
⇠ انجام سمپاشى آزمایشى
براى این کار، لانس را طورى در دست بگیرید که فاصله نازل، یعنى سر لانس از زمین حدود 30 سانتىمتر باشد. سوراخ آن نیز به سمت پایین یعنى روبه زمین قرار بگیرد.
ضامن لانس را فشار دهید و ببینید که آیا قطرههاى سم به هنگام خروج، خوب و مناسب هستند یا خیر.
اگر لازم بود، بازده سمپاش را با شل یا سفتکردن سر لانس تنظیم کنید. اگر نازل بسته شد، یا گیر داشت، آن را تمیز کنید تا مشکل برطرف شود.
⇠ ثابت نگه داشتن فشار سمپاش
هنگام سمپاشى، سعى کنید تلمبه زنى را با ضربههاى ثابت و یکنواخت انجام دهید. وقتى محلول سم در سمپاش کم مىشود، باید سریعتر تلمبه بزنید.
⇠ ثابت نگه داشتن عرض کار یا بذر سمپاشى:
باند سمپاشى به حدودى گفته مىشود که کشاورز در یک بار حرکتدادن لانس به راست و چپ در مزرعه سمپاشى مىکند. هنگام سمپاشى سعى کنید که این باند یا عرض کار سمپاشى را در حالى که لانس را به چپ و راست حرکت مىدهید، ثابت نگه دارید.
⇠ رعایت فاصله مناسب نازل سمپاش با گیاه:
هنگام سمپاشى، سعى کنید فاصله بین شکاف نازل با روى گیاهان حدود 30 سانتىمتر باشد.
⇠ ثابت نگه داشتن سرعت راه رفتن سمپاش
هنگام سمپاشى در مزرعه با یک سمپاش غیرموتورى پشتى، سرعت راه رفتن شما باید ثابت باشد. به علاوه، سر لانس را طورى هدایت کنید که شکاف نازل یا خروجى آن مقابل گیاه قرار بگیرد.
.
منابع:
.http://baghbanmachine.com
.http://nikacorp.com