گیاه کوئلروتریا (نگهداری + پرورش)

« راهنما و دانستنی‌ها »

نحوه پرورش و نگهداری کوئلروتریا

نور:

دوستان اگه دنبال یه تک درخت خوشگل با سایه انداز وسیع و خنک، ارتفاع کوتاه و کنترل شده که ریشه هاش هم کاشی های حیاط یا چمن رو خراب نکنه برای حیاط و یا ویلاتون هستید باران طلایی انتخاب خیلی خوبیه ! شرایط نوریش خیلی شبیه به زیتون تلخ هستش و آفتاب کامل رو نیاز داره. این درخت گلدار هست و نیاز به نور کافی داره ، اگه درخت زیتون تلخ در بهار گلهاش و در پاییز میوه هاش حیاطتونو زیبا میکنه ، باران طلایی گلهاش در بهار و میوه هاش در تابستون به حیاطتتون صفا و صمیمیت میده. کلا خانواده ی اسفند سانان مثه خانواده های روس فرزندان زیبایی دارن :))

آبیاری:

دوستان اونایی که برای توی مزار یا قبرستان به دنبال یه درخت مقاوم و سایه دار ! و فانتزی هستند (فکر نکنم کسی توی قبرستون دنبال این چیزا باشه :)))))) )باران طلایی رو معرفی میکنم. یکی از خوبی های این درخت اینه که به کم آبی خیلی مقاومه ! و برای اونایی که میخان یه درخت زیبا و خیلی زیبا توی حیاطشون باشه با کمترین نیاز آبی و مراقبت و دردسر من باران طلایی رو معرفی میکنم ، هفته ای یکبار سیراب بشه تا آخر هفته مثه پسرای خوب براتون سایه خنک درست میکنه.

دما:

ببینید من خودم چند سری خواستم توی پروژه هام این درخت رو کار کنم ولی به دلایلی نشد و بجاش زیتون تلخ کاشتم. الان ازین بابت پشیمون هستم و شما اشتباه منو نکنید ، این درخت مدل آرایش و بزک کرده زیتون تلخه ? به نظرم از نظر مقاومت دست کمی از زیتون تلخ نداره فقط چون خوشگلتر بوده اومده توی خونه ها. باران طلایی به سرما گرماهایی مثل کرج و تهران مقاوم هست و به این ترتیب توی خیلی از نقاط کشور میشه کاشته بشه. به گرماهای مناطقی مثل بهشت زهرا ها و مناطق صنعتی هم مقاوم هست.

خاک:

یکی از ویژگی های بارز این درخت مقاومتش به انواع خاک هست ، سنگلاخی، ماسه ای ، رسی، در کل توی هرخاکی میتونید بکارید حتی توی کارخونه های صنعتی مثه منیزیم ، سیمان ها هم که خاک خیلی شور و قلیایی هست عالی میشه. البته اینا که گفتم منظور این نیست که دق مرگش کنید ، اگه توی ویلا یا حیاط میکارید بهش احترام بذارید و خاک عالی استفاده کنید تا گلهاش زیاد تر بشه.

رطوبت:

اعتقادی به این سوسول بازیا نداره اصلا و ساخته شده برای شرایط خشک و سخت ! نه اینکه بدش بیاد توی ویلا که چمن باشه محیط مرطوب میشه و براش کافیه ، استخر و آبنما هم که دیگه هیچی…

بذر:

بذر این درخت به خاطر پوست ضخیمی که داره بهتره اول کمی با چاقو خراش بدید و توی آب بمونه به مدت ۲۴ ساعت وقتی بذرها از آب ورم کردن باید دربیارید و توی ترکیبی از پیت ماس و پرلیت و ماسه بکارید در عمق ۲ سانتی متر بکارید. سپس روی ظرف کاشت یه مشمای شفاف بکشید که توش مرطوب بشه و رطوبت بره بالا ، با قارچکش اوبین آبیاری رو انجام بدید تا خاک ضدعفونی بشه و سپس بذارید جایی روشن تا بعد از یه ماه جوونه بزنه.

قلمه ریشه:

دوستان توی فصل زمستون که درخت خوابه یا قبل از بهار با بیل خاک دورش رو بدید کنار و ریشه هایی که قطر ۲ سانت دارند رو به طول ۱۲ الی ۱۵ سانتی متر ببرید و توی خاک یا ماسه به صورت افقی بخوابونید و با قارچکش ابیاری کنید و منتظر جوانه زنی باشید

پاجوش:

توی زمستون که درخت خوابه یا اوایل بهار که هوا خنک درختی که پاش پاچوش درومده رو با بیلچه بزنید دور خاکشو باز کنید این پاجوش هارو با احتیاط که به ریشه اسیب نرسه بکنید و بزنید توی خاک گلدون .منبع: سایت باغ شیشه ای

.
منبع: ساعدنیوز | https://saednews.com

error: Alert: Content selection is disabled!!